Meer foto's

Yurt in Sauwerd

Kom bijzonder overnachten in deze knusse yurt op het platteland in Groningen. De yurt staat op het erf van een boerderij aan de rand van het dorpje Sauwerd. Je kunt er genieten van een sfeervol verblijf midden in de natuur. Hoewel de yurt eenvoudig is ingericht, is deze van alle comfort voorzien en zijn er genoeg spulletjes om er een aantal dagen te vertoeven. Zo zijn er een muziekinstallatie en bordspelletjes en boeken aanwezig. Voor de koudere dagen is er houtkachel en op zomerse dagen kun je gebruik maken van het tuinmeubilair dat op het grasveld staat. Op het terrein bevindt zich een gemeenschappelijke ruimte met keuken en sanitair.

De omgeving van Sauwerd

De yurt in Sauwerd is de ideale plek om je even terug te trekken uit het hectische leven van alledag. Midden op het platteland kom je hier even helemaal tot ontspanning. Niets moet, alles kan. In de omgeving van Sauwerd is van alles te doen. Het dorp ligt te midden van allerlei cultuur- en natuurhistorische hotspots, zoals het Lauwersmeergebied, Groningen-stad en de Wadden. Blijf je in de omgeving of ga je op ontdekking uit in Groningen?

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Yurt in Sauwerd voor je op een rijtje gezet:

Yurt in Sauwerd
Nederland Groningen Het Hogeland Sauwerd

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe