Meer foto's

BoerenBed L’Étable des Mauges en Anjou

BoerenBed camping L’Étable des Mauges en Anjou is een rustgevende boerderijcamping midden in Frankrijk in de regio Pays de la Loire. De camping is een heerlijke plek om tot rust te komen en je kunt er overnachten in compleet ingerichte safaritenten. De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben twee slaapruimtes en een bedstee, een keuken, een zithoek en een eigen toilet. Daarnaast zijn er ook een aantal accommodaties met een eigen douche. Op de boerencamping is er van alles te doen. De boerderij is al ruim 40 jaar eigendom van de familie en welke elke generatie doorgegeven van vader op zoon. De eigenaren hebben een kudde van 100 koeien op het terrein en is een biologische boerderij. Naast de koeien zijn er ook varkens, konijnen, kippen en geiten op het terrein. De eigenaren maken met liefde huisgemaakte maaltijden voor je klaar. Daarnaast kun je ook andere producten kopen op de boerderij, zoals brood, melk, ijs, olie, vlees, bier en groente en fruit uit eigen tuin. Bij de camping is een ondiep beekje waar de kinderen kunnen spelen tijdens een warme dag. Ook is er een kleine speeltuin met een glijbaan, een schommel en een wip.

De omgeving van Anjou

Rondom de boerencamping is er van alles te doen in de omgeving van Anjou. De boerderijcamping ligt midden in het groen van het departement Maine-et-Loire en wordt omringt door prachtige heuvels, bossen en bezienswaardigheden. Het is zeker een aanrader om je fiets of wandelschoenen mee te nemen naar de camping, want je kunt er prachtige fiets- en wandeltochten maken. Een aanta leuke steden die je kunt bezoeken in de omgeving zijn Cholet, Nantes en Angers. Anjou is een prachtige regio met wijngaarden. Het is daarom ook zeker een aanrader om een wijnproeverij te doen op een van de velen wijngaarden. In de omgeving kun je ook kano’s of kayaks huren waarmee je het natuurpark in de buurt van de boerderij kunt verkennen. Ook is er de mogelijkheid om een boottocht te doen langs de Loire en op die manier de velen kastelen van de regio te ontdekken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor BoerenBed L’Étable des Mauges en Anjou voor je op een rijtje gezet:

5

BoerenBed L’Étable des Mauges en Anjou
Frankrijk Pays de la Loire Beaupréau-en-Mauges

49510 Beaupréau-en-Mauges, Frankrijk

Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe