Meer foto's

La Flocelliere En Vendée Collection

La Flocellière Vendée Collection is een boerderijcamping midden in de natuur in het departement Vendée. De eigenaresse Adeline zal u met plezier welkom heten en vertellen over de activiteiten op de boerderij en de omgeving. Op de boerderij lopen koeien, kippen, eenden, geiten en schapen, die de kinderen kunnen voeren. De kleine camping is dus ideaal voor (jonge) gezinnen met kinderen. Er zijn in totaal drie Heerenboer tenten voor 6 personen met een ensuite badkamer op deze camping. Vanuit uw tent heeft u een prachtig uitzicht op de groene weiden en heuvels. Slenter door de weilanden, voer de dieren op de boerderij, ga lekker zwemmen in de zwemvijver of speel samen een leuk potje Jeu de Boules, het kan allemaal op deze camping.

Genieten van de omgeving in de Vendée

Voor de wandelliefhebbers is het wandelpad naar de top van de Le Puy Lampert (een heuvel gelegen op 275 meter boven de zeespiegel) een aanrader. Daarnaast kunt u in Saint-Michel-Mont-Mercure het platteland van de Haute-Bocage verkennen door een van de 25 kilometer routes te nemen. De cultuur- en geschiedenisliefhebbers kunnen Château du Deffend, Château du Fief Milon of de Châteaumur bezoeken (15 kilometer afstand). Voor een gezellige dag met het hele gezin is het pretpark Le Puy du Fou een aanrader (10 minuten rijden).

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor BoerenBed La Flocelliere En Vendée voor je op een rijtje gezet:

BoerenBed La Flocelliere En Vendée
Frankrijk Pays de la Loire La Flocellière

La Reorthelière, 85700 La Flocellière

Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe