Meer foto's

Tiny House in Mantinge

Geniet van een heerlijke overnachting in deze sfeervolle tiny house voor vier personen, gelegen op een kleinschalig natuurkampeerterrein in Drenthe. Het keukentje is voorzien van een tweepits kooktoestel, koelkast en waterkoker, zodat je er eenvoudige maaltijden kunt klaar maken en elke ochtend kunt genieten van een lekker kopje thee. Via een ladder kun je de slaapvide bereiken, waar je een tweepersoonsbed vindt. De zithoek kan worden omgebouwd tot een tweede slaapplek voor nog twee extra personen. Buiten kun je rustig zitten op het terras dat uitkijkt over de velden. Verder is er een apart toilet met wasbak in de accommodatie aanwezig. Op het terrein kun je een gezellig eethuisje vinden waar je terecht kunt voor lekkere gerechten en een kopje koffie met een taartje. Er wordt veelal gewerkt met lokale en biologische seizoensgerechten.

Ontdek Drenthe

Op ongeveer 20 minuutjes rijden van de tiny house ligt het Dwingelderveld, een prachtig natuurgebied in get zuidwesten van Drenthe. Het gebied bestaat uit heidevelden, talloze vennetjes en groene bossen. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen door de natuur. Met een beetje geluk kun je er bijzondere dieren spotten, zoals adders, verschillende vlindersoorten en reeën. De provincie staat tevens bekend om de Hunebedden. Het Hunebedcentrum in Borger biedt een diepgaande kijk op de geschiedenis van deze monumenten. Maak ook een dagtocht naar steden als Assen, Emmen of Hoogeveen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Tiny House 4p in Mantinge voor je op een rijtje gezet:

Tiny House 4p in Mantinge
Nederland Drenthe Midden-Drenthe Mantinge

Mantingerdijk 8, 9436 PN Mantinge

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe