Alle foto's

’t Looveld, glamping in Drenthe

Welkom bij ’t Looveld, een traditionele melkveehouderij in Zweeloo, Drenthe. FarmCamps boerderij ’t Looveld is een kleine boerderijcamping met luxe safaritenten in Drenthe. Op deze traditionele melkveehouderij geven boer Johan en boerin Matine hun melkkoeien allemaal koninklijke namen, dus hier ontmoet je ze allemaal. Je verblijft op een uniek plekje in Nederland, aan een doodlopend weggetje met alleen maar weilanden en uitzicht op het bos. Als je ‘s ochtends wakker wordt, zie je de koeien echt naast je tent grazen. Hoe mooi is dat! Met hun 6 jonge kids genieten ze samen met jullie van dit mooie plekje.

Overnachten in een (luxe) safaritent

Bij ’t Looveld kies je uit 5 verschillende luxe tenten. Er zijn 4 luxe Safaritenten met toilet in de tent (douchen gebeurt in het verwarmde sanitairgebouw), 4 luxe Ranchtenten met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, 5 luxe Farmtenten met badkamer in de tent, 2 nog luxere Lodgetenten of 2 Barntenten met beiden de badkamer in de tent. De luxe tenten staan verdeeld over 2 ruime velden en kijken uit over de weilanden met grazende koeien en schapen of het gezellige centrale Kamp(s)vuur. Op beide velden staan speeltoestellen waardoor je de kids altijd in het zicht hebt. Hoe fijn is dat! Er is ook een veldje met 10 plaatsen waar mensen met hun eigen kampeermiddel kunnen logeren.

Leuk en leerzaam voor de kinderen

Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Johan en boerin Matine persoonlijk voor. Zo kun je boer Johan, boerin Matine en hun kinderen iedere dag helpen met het verzorgen van de koeien en de kalfjes of de dieren voeren op onze kinderboerderij. Houd je meer van spelen? Dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen, zandtaartjes maken bij de modderkeuken of met je nieuwe vriendjes een hut bouwen in de bossingel. Alles kan en mag!

Omgeving FarmCamps ’t Looveld

In de omgeving van FarmCamps ’t Looveld vind je diverse leuke activiteiten. Op slechts 15 km van de boerderij ligt WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Zwemliefhebbers kunnen terecht in het Zwembad Zweeloo, dat op slechts een paar kilometer vanaf de camping ligt. Je vindt hier een openluchtzwembad met een groot bad, apart peuterbad en super gave glijbaan. Midden in Drenthe ligt herinneringscentrum kamp Westerbork. Vanuit kamp Westerbork werden tussen 1942 en 1945 meer dan 100.000 Joden, Sinti en Roma gedeporteerd naar de kampen in Oost-Europa.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor FarmCamps ’t Looveld voor je op een rij gezet:

FarmCamps ’t Looveld
Nederland Drenthe Coevorden Zweeloo

Broekstukkenweg 4, 7851 TE Zweeloo

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je beoordeling ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe