Meer foto's

Boomhut in Durbuy

In Barvaux-sur-Ourthe, een deel van Durbuy in Belgisch Luxemburg, staat een unieke boomhut waar je rustig en luxueus kunt overnachten met een prachtig uitzicht op de Ardennen. Ideaal voor romantische uitjes en natuurliefhebbers. Je kunt ook de sauna en hottub gebruiken voor een onvergetelijk verblijf. De eigenaar zorgde voor maximaal comfort, wat Belgische stellen aantrok voor een huwelijksreis tijdens de coronaperiode.

De omgeving van de boomhut in Durbuy

In de buurt van de boomhut is genoeg te doen. Barvaux-sur-Ourthe is beroemd om het Labyrint van Barvaux, een enorm maïsdoolhof met leuke verrassingen. Je kunt ook Wéris bezoeken, bekend om zijn 5000 jaar oude megalieten. Durbuy zelf is een toeristische trekpleister met middeleeuwse charme, perfect voor romantische daguitstapjes. Avonturiers kunnen kajakken op de Ourthe of Adventure Valley Durbuy verkennen, met binnen- en buitenavonturen zoals klimmen en speleologie.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Boomhut in Durbuy voor je op een rijtje gezet:

Boomhut in Durbuy
België Wallonië Luxemburg Durbuy
Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe