Meer foto's

Boomhut in Diever

Beleef een fantastische vakantie in deze prachtige boomhut midden in de natuur van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Deze knusse accommodatie biedt plek voor maximaal 4 personen en ligt op een rustig plekje in het bos. In de keuken met kooktoestel, combimagnetron en koelkast kun je heerlijke maaltijden bereiden. Geniet van een glaasje wijn voor het haardvuurtje in de knusse woonkamer. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen bij de gezellige zitplekjes bij het grote raam, op de veranda en in de tuin. De badkamer bestaat uit een toilet, wastafel en douche. Er is een tweepersoonsbed en een stapelbed waar je kunt slapen.

Ontdek het Nationaal Park Drents-Friese Wold

De boomhut ligt op 1,5 km buiten het dorpje Diever. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en kun je een aantal eetgelegenheden vinden. Bovendien ligt de accommodatie in het Nationaal Park Drents-Friese Wold, een prachtig natuurgebied op de grens van Drenthe en Friesland. Het park wordt gekenmerkt door dichte bossen, groene heidevelden en uitgestrekte zandvlaktes. Ook zijn er een aantal unieke dieren die je in het natuurgebied kunt spotten, zoals de buizerd, de ree en de salamander. Er zijn zo’n honderd kilometer aan zandweggetjes en tientallen kilometers aan wandelpaden te vinden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Boomhut in Diever voor je op een rijtje gezet:

Boomhut in Diever
Nederland Drenthe Diever

Haarweg 2, 7981 LW Diever

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe