Boomhut in De Lutte

Op een rustig plekje in een bosrijk gebied in Twente staat een leuke boomhut waar je in kunt overnachten. Deze unieke accommodatie is geschikt voor 3 personen. Er is een koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast aanwezig. Voor de koele dagen kun je gebruik maken van de houtkachel. Het hout kun je zelf verzorgen of ophalen bij de bijbehorende B&B. Hier kun je tevens ook gebruik maken van het toilet, de douche en wastafel. Ook heb je tegen betaling toegang tot de verwarmde jacuzzi en sauna. Er zijn twee eenpitter gaststelletjes en een combimagnetron aanwezig om zelf een maaltijd te bereiden. Afwassen is mogelijk in de vaatwasser van de B&B.

Ontdek Twente

De boomhut ligt aan de bosrand en kijkt uit over de weilanden en het coulisselandschap. Vaak kun je hazen, eekhorens, reeën en verschillende vogelsoorten spotten. Daarnaast liggen er op loopafstand allerlei mooie natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Zo vind je binnen een straal van 1500 meter De Boerskotten, Het Haagse bos, Egeria, het Smuddebos en de Duivelshof. Bovendien ligt de boomhut dicht in de buurt van grote steden als Hengelo en Enschede.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Boomhut in De Lutte voor je op een rijtje gezet:

Boomhut in De Lutte
Nederland Overijssel Twente Losser De Lutte

B&B de Hamshorst, Hamshorstweg 2, 7587 PM De Lutte

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe