Meer foto's

BoerenBed Landhoeve op de Veluwe

BoerenBed Landhoeve op de Veluwe is een kleinschalige boerencamping met safaritenten gelegen op het platteland van de Veluwe. Op de glamping kun je 6-persoons safaritenten met privé douche huren. Op het terrein kun je op een warme dag lekker afkoelen in het zwembadje. De kids kunnen zich helemaal uitleven op de trampoline, glijbaan en schommels. De boerderij heeft koeien, schapen, varkens, kippen, geiten, poezen, konijnen en cavia’s. Je kunt ’s avonds gezellig marshmallows roosteren bij de gezamenlijke kampvuurplek. Wil je meer leren over het boerderijleven? Ga dan mee op Boerderijtoer! Bij het winkeltje op het terrein kun je verse broodjes bestellen. Daarnaast worden er ook andere producten van de boerderij verkocht.

Glamping op de Veluwe

BoerenBed Landhoeve op de Veluwe ligt op een rustig plekje op het platteland van Gelderland. In de omgeving vind je verschillende wandelpaden en het is mogelijk om te vissen in de Gelderse Gracht. Verder kun je in de zomer een verfrissende duik nemen in het Veluwemeer of het Heerderstrand. Liever een stadje bezoeken? Ontdek dan bijvoorbeeld Elburg, Kampen of Hattem.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Tenthuisje vlakbij het Gelderse Elburg voor je op een rijtje gezet:

Tenthuisje vlakbij het Gelderse Elburg
Nederland Gelderland Elburg Oosterwolde

Hulweg 5, Oosterwolde (Elburg), 8097 RE (Gelderland)

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe